Mulcsozó zúzalék Vitrum Pure 8.0 – 12.0 mm

4,9519,75

Biztonságos és környezetkímélő módon újrahasznosított Vitrum Pure üvegkavics. Újrahasznosított üvegből készült termék, amely a gyártásnál és felhasználásnál nincs káros hatással a környezetre. A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics sokoldalúan felhasználható az ipari termelésben, a háztartásban, az építészetben, valamint dekorációs célokra is.

Kiszerelés Ár Termékhez való hozzáférés
5kg 0,99€/kg Raktáron
10kg 0,89€/kg Raktáron
25kg 0,79€/kg Raktáron
od 100kg 0,69€/kg Megrendelés alapján
od 1000kg ———- Megrendelés alapján

 

Kiürítés

Leírás

A pozsonyi székhelyű nonprofit ÉPÍTÉSZETI MŰSZAKI és VIZSGÁLÓ INTÉZET által végzett próbák alapján a termék megfelel az EN 13242: 2002 + A1: 2007 szabvány követelményeinek.

Vitrum Pure bezpečnosť

Biztonságos

Vitrum Pure ekologicky

Környezetkímélő

Vitrum Pure recyklovany

Újrahasznosított

Vitrum Pure nehorľavý

Nem gyúlékony

A Vitrum Pure termékek az emberekre és a természetre ártalmatlanok és biztonságosak. Termékeink 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek. Termékeink megvásárlásával elősegíti a környezet minőségének hatékonyabb javítását.

A termék 1%-ig tartalmazhat fémeket, papírt, műanyagot és egyéb szennyezőanyagokat.

Frakcia zŕn: 0.5 – 2.0 mm

További információk

Tömeg N/A
Balenie

5kg, 10kg, 25kg

Farba

Biela, Mix – biela + hnedá, Zelená

Felhasználás

Mulčovanie

Mulcsozás

A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics kitűnően felhasználható a zöldség-és gyümölcstermesztésben mint mulcsozó termék, amely növeli a hatékonyságot, minőséget és felgyorsítja a zöldség és gyümölcs érési folyamatát. A fény visszaverődését használja ki, ami által a fény a növények leveleinek és terméseinek alsó részeihez is eljut.

Prímesi do betónov

Betonadalékok

A megmunkált Vitrum Pure üvegkavics a betonpadlók kiegyenlítésére szolgál egyben a felületi színezéssel is. Amennyiben kaviccsal és kőzúzalékkal keverve kerül felhasználásra, például a bekötőutak építésénél, növelhető az útburkolat fagyállósága.

Drenáž a obsypové materiály

Drenázs és szóróanyagok

A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics nagyon jó hőszigetelési és vízelvezetési tulajdonságokkal rendelkezik. A golfpályák víztelenítésére használható fel. Felhasználható még az ivóvíz-és szennyvízhálózatok ágyazati rétegének feltöltésénél is, valamint az optikai kábelek talajba történő letételénél, csatornázási és szennyvízelvezető rendszerek kivitelezésénél.

Dekorácia

Dekoráció

A kertben a Vitrum Pure megmunkált üvegkavics széles körben használható fel a mulcsozásnál, a kerti bekötőutak, járdák, halastavak vagy szökőkutak kialakításánál. A Vitrum Pure modern külalakot biztosít az Ön kertjének és újjávarázsolja, szépíti a virágágyásokat, szökőkutakat vagy kerti tavakat.

Hydropónia

Hidropónia

A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics mint a hidropónikus növénytermesztés alapanyaga képes helyettesíteni a műanyagot is. A kombinált növénytalajban esetleg alapelemként is felhasználható.

Podklad pre golfové ihriská

Golfpálya aljzat

A golfpálya építése a kezdeti fázisban helyes döntéseket kíván, mivel annak további működését számos tényező befolyásolja. Ezért az Önök számára kifejlesztettük a drenázs anyag alternatív lehetőségét, amely megfelel a megkövetelt minőségnek – a Vitrum Pure megmunkált üvegkavicsot.

Szállítás

vitrum-vlajka-mala-sk

Szlovákia

Össztömege Ár
do 5kg 3,80€
do 10kg 4,20€
do 25kg 5,70€
do 50kg 8,00€
nad 50kg Individuálne

vitrum-vlajka-mala-cz

Cseh Köztársaság

Össztömege Ár
do 5kg 8,20€
do 10kg 9,00€
do 25kg 11,50€
do 50kg 15,00€
nad 50kg Individuálne

vitrum-vlajka-mala-svet

Világ

Szlovákia és Csehország területein kívüli országokba történő szállítás esetén az ár egyedi módon kerül kiszámolásra a futárszolgálatot biztosító társaságok aktuális díjszabásainak figyelembevételével.

Az Ön megrendelésének befogadását követően kiválasztjuk a szállítás legmegfelelőbb módját és annak áráról Önt e-mail útján tájékoztatjuk.

Fizetési mód

Utánvét

Szlovákia területén a termék utánvéttel is megrendelhető. Az áru ellenértékét az átvételnél kell kifizetni a futárszolgálat munkatársának készpénzben. Az utánvét díja 1 €, ami a megrendelés elküldését követően a teljes összeghez kerül hozzáadásra.

Fizetés számlára történő átutalással

Az áru ellenértéke a számlára történő banki átutalás útján is kifizethető. A megrendelés elküldését követően a számlázott összeget cégünk. IBAN: SK18 7500 0000 0040 2440 8957 SWIFT: CEKOSKBX A fizetésnél szükséges azonosító számjelként az Ön megrendelésének számát kell feltüntetni. A befizetés cégünk számlájára való beérkezését követően a megrendelt terméket késedelem nélkül leszállítjuk Önnek.

Bankkártyával történő fizetés

Fizessen biztonságosan és kényelmesen online felületen a ČSOB Bank által biztosított fizetőkapun keresztül.

Gakori kérdések

1. Mi az üvegzúzalék?
A Vitrum Pure mechanikus gép által megmunkált újrahasznosított üveg.


2. Miért előnyösebb az üvegzúzalék mint a mulcsozásnál használatos fakéreg?
A megmunkált újrahasznosított üveg fakéreggel szembeni előnye a korlátlan élettartam, az üvegmennyiség 1m2 területre eső kisebb szükséglete, továbbá felgyorsítja a növények érési folyamatának idejét, a növények nem szenvednek a gombák és penészek által okozott betegségekben, a talajt jobban védi a kiszáradás és a fagy ellen, a csupasz spanyolcsiga elleni védekezésnél hatásos, kémiai vegyszerektől mentes környezetkímélő eszköz.


3. Hogyan kell a Vitrum Pure üvegkaviccsal helyesen elvégezni a mulcsozást?
Az üvegkavics használatánál ugyanúgy járunk el, mint a fakéreggel történő mulcsozásnál, ami azt jelenti, hogy a növények, bokrok, fák alá geotextíliát terítünk, amelyet rögzítünk. A geotextíliára az ajánlott, kb. 0,5 cm rétegben ráterítjük az üvegkavicsból készült terméket. Az 1 m2 nagyságú területre szükséges mennyiség kb. 7 kg.


4. Mi történik akkor, ha az üvegkavics a talajba kerül?
Semmi. Az üveg steril anyag, nem jelent veszélyt a környezetre. Elősegíti a talaj szellőzését.


5. Mi történik akkor, ha a terméket belélegezzük vagy elfogyasztjuk?
Semmi. A termék nem toxikus hatású, nem szükséges orvoshoz fordulni.


6. Hogyan tudom megtisztítani a mulcsolt területet a lehullott falevéltől és egyéb szennyeződésektől?
Abban az esetben, ha a kavicsban szennyeződések, mint például falavél, fű vagy más szerves hulladék keletkezik, az adott területet kerti porszívóval tisztítjuk meg 30 cm magasságban, vagy fizikai úton távolítjuk el a szennyeződéseket.


7. Hogyan tudom elkészíteni a megfelelő drenázsréteget?
VA termék a tökéletes minőségű pázsit fenntartásánál drenázs anyagként használható fel, a világon a golfpályák többsége termékünk elve szerint kerül kialakításra. A termék a pázsit alatti alaprétegként használható fel, ahol a két geotextília közé minimálisan 5, de optimálisan 10 cm rétegben kerül betöltésre és erre a rétegre már csak egy vékony gyepfelületű talajréteg kerül.

A termék használata a pázsit tökéletes vízmentesítését eredményezi, tehát nem következik be a gyepfelület elázása és nem keletkeznek nem kívánt gomba- és moharétegek. A termék ugyanúgy felhasználható az építmények köré szórt drenázs anyagként is, amivel korlátozható a rágcsálók jelenléte.


8. Felhasználható-e a mulcsozó üvegkavics a házi növényeknél is?
Igen.


9. Felhasználható-e a termék a nyirkos talajt nem kedvelő növényeknél is?
Igen, felhasználható.


10. Felhasználható-e a termék a vakond és pocok elleni védekezésnél?
Igen. Az üregbe elegendő mennyiségű üvegkavicsot kell szórni.


11. Felhasználható-e a termék az építményeknél mint hatásos drenázs anyag?
Igen.


12. A nagyobb mennyiségű termékek vásárlásánál milyen kiszerelések léteznek?
Termékeink 5, 10 és 25 kg-s kiszerelésben, de nagyobb mennyiség szükségletének esetén Big-Bag zsákokba csomagolva kerülnek forgalomba.