Medence szűrőüveg

A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics minőséges amorf szilikát. Speciális kivitelezésének következtében kifejezetten javul a szűrőhatása anélkül, hogy benne baktériumok tapadhassanak meg és biofilm keletkezhessen.

A homokkal szembeni előnye az, hogy a szűrőüveg magasabb fajsúlya a mennyiség 20%-kal történő csökkenését eredményezi. A lényegesen lassúbb mechanikus elhasználódás okán az üvegből készült szűrőtöltet kifejezetten hosszabb élettartamú és nincs szükség gyakori cseréjére.

A csere 5 évenként esedékes. A szűrőüveg alkalmas a pozitív ionok, mint a vas és magnézium eltávolítására is. Az eredmény a fertőtlenítőszerek kisebb mennyiségének felhasználásával nyert kristálytiszta víz. Az egyes részecskék szögletes alakja és a töltet szilikát-tartalma 30%-kal csökkenti a medence vizének zavarosságát.

Využitie bazénová fultrácia
Kiszerelés Ár Termékhez való hozzáférés
5kg 0,99€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
10kg 0,89€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
25kg 0,79€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
100 kg-tól 0,69€/kg Megrendelés alapján
1000 kg-tól ———- Megrendelés alapján

A Vitrum Pure termékek biztonságosak, nincsenek káros hatással az emberekre és a természetre. Termékeink 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek. Termékeink megvásárlásával elősegíti a környezet minőségének hatékonyabb javítását.

Vitrum Pure bezpečnosť

Biztonságos

Vitrum Pure ekologicky

Környezetkímélő

Vitrum Pure recyklovany

Újrahasznosított

Vitrum Pure nehorľavý

Nem gyúlékony

E-shop átmenet

Rendelje meg még ma a különböző színárnyalatú, szemcseméretű és kiszerelésű Vitrum Pure termékeket gyorsan és egyszerűen az online felületen.