Festékek és bevonó anyagok adaléka

A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics helyettesítheti a ballotini üveggyöngyöt, amely a speciális festékek része. Alkalmazását követően fényvisszaverő hatást alakít ki. A közlekedésben használt vízszintes és függőleges forgalomtechnikai jelzések és az épületek fényvisszaverő feliratai festékanyagának adalékaként használható.

A közlekedési eszközök fényszórói fényének visszatükrözésével biztosítja az utak és autópályák, a gyalogosok számára kijelölt átkelőhelyek, a letérő sávok szélét jelző vonalak jelzései láthatóságának növelését, amivel a csökkentett láthatóság idején kifejezetten növeli a közlekedésben résztvevők biztonságát.

Využitie prímesi do farieb a náterov
Kiszerelés Ár Termékhez való hozzáférés
5kg 0,99€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
10kg 0,89€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
25kg 0,79€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
100 kg-tól 0,69€/kg Megrendelés alapján
1000 kg-tól ———- Megrendelés alapján

A Vitrum Pure termékek biztonságosak, nincsenek káros hatással az emberekre és a természetre. Termékeink 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek. Termékeink megvásárlásával elősegíti a környezet minőségének hatékonyabb javítását.

Vitrum Pure bezpečnosť

Biztonságos

Vitrum Pure ekologicky

Környezetkímélő

Vitrum Pure recyklovany

Újrahasznosított

Vitrum Pure nehorľavý

Nem gyúlékony

E-shop átmenet

Rendelje meg még ma a különböző színárnyalatú, szemcseméretű és kiszerelésű Vitrum Pure termékeket gyorsan és egyszerűen az online felületen.