Hidropónia

A hidropónia a növények termőföld nélküli, mű hordozóanyagon tápoldat felhasználásával történő termesztésének módja. Ez úgy működik, hogy a termőföld olyan anyaggal kerül helyettesítésre, amelyben a növények gyökere a tápfolyadékot tartalmazó közegben van. A Vitrum Pure megmunkált üvegkavics mint a hidropónikus növénytermesztés alapanyaga képes helyettesíteni a műanyagot is. A kombinált növénytalajban esetleg alapelemként is felhasználható.

A Vitrum Pure termék használatát a minimális mennyiségű szénszennyezettségre való tekintettel is javasoljuk, melynek köszönhetően a gombás fertőzéseket okozó kémiai változások egyáltalán nem jönnek létre és oxidok sem szabadulnak fel. Az üvegkavics a környezet szempontjából ártalmatlan anyag, amely az alapos átmosást követően többszöri alkalommal is felhasználható.

Kiszerelés Ár Termékhez való hozzáférés
5kg 0,99€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
10kg 0,89€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
25kg 0,79€/kg Hozzáférés az web-shop-ban
100 kg-tól 0,69€/kg Megrendelés alapján
1000 kg-tól ———- Megrendelés alapján

A Vitrum Pure termékek biztonságosak, nincsenek káros hatással az emberekre és a természetre. Termékeink 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek. Termékeink megvásárlásával elősegíti a környezet minőségének hatékonyabb javítását.

Vitrum Pure bezpečnosť

Biztonságos

Vitrum Pure ekologicky

Környezetkímélő

Vitrum Pure recyklovany

Újrahasznosított

Vitrum Pure nehorľavý

Nem gyúlékony

E-shop átmenet

Rendelje meg még ma a különböző színárnyalatú, szemcseméretű és kiszerelésű Vitrum Pure termékeket gyorsan és egyszerűen az online felületen.